Передбачення Ванги, що збулися, та її прогноз для України

Що побачила відома провидиця

Ванга – ясновидиця з Болгарії, одна з найбільш знакових для пострадянського простору. Багато з її прогнозів збулися, а деякі з них людство ще не осягнуло.

Як Ванга отримала свій дар

Майбутня провісниця народилася в сім’ї простих селян на території Македонії. Дівчинку назвали Вангелія, що означає «та, що приносить благу звістку».
У 12-річному віці Ванга потрапила в піщану бурю. Смерч відніс її на кілька кілометрів від будинку та спричинив втрату зору у майбутньому.
Її дар проявився в 1940-му році. Вангелія почала розшифровувати сни, передбачати долю односельцям, лікувати хвороби, чути голоси померлих і спілкуватися з Богом. До неї з’їжджалися люди з усіх усюд. Провидиця померла у 1996 від раку.

Передбачення Ванги, що збулися
Достовірно відомо, що ряд її пророцтв збулися:
-Празька весна. На початку 1968 року Ванга говорила про «темні хмари» над Прагою. Минуло близько пів року, перш ніж війська Варшавського договору увійшли в місто.
– Загибель підводного човна «Курськ». Провісниця сказала: «Курськ поглине вода», але тоді ніхто не зрозумів, як ціле місто може піти під воду. Коли це сталося з підводним човном, питань вже не було.
– Перебудова і розпад СРСР. У 1980-му році Вангелія пророкувала смерть останнього лідера держави, дестабілізацію і загибель режиму. Через 5 років, її пророцтво збулося.
– Теракт веж-близнюків. Трагедію 11 вересня цілителька назвала так: «Брати загинуть під ударами залізних птахів» і, судячи з того, що сталося у 2001-му році, вона не помилилася.
– Також Ванга говорила про цифровізацію, наприклад: «Гроші зникнуть, і замість них будуть цифри». Ясновидиця сама не розуміла, як це, але у 21-му столітті ми можемо це уявити.

Читайте також  Війна, голод і крах! Раніше невідоме пророцтво Ванги про Україну вразило всіх

Що говорила Ванга про Україну
Провидиця ніколи не називала точних дат у своїх прогнозах, до того ж в залежності від подій трактування слів ясновидиці змінюється.

За однією з версій, Вангелія передрікала Україні важкі часи, що завершаться, коли до влади прийде жінка. Саме за її керівництва країна перетвориться на успішну державу.

Також відомі її слова про війну, що триватиме сім років, та землю, покриту чорною кров’ю. За її передбаченням, після цього світом правитимуть слов’яни.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело