Закриватимемо небо: США поставлять Україні найпотужніші системи ППО. Що розповів Байден

Америка одна із головних союзників України. Байден надає усіляку допомогу українській армії та громадянам

Російську владу дуже злить, що США «впряглося» за Україну. Спочатку Путін припускав, що йому вдасться швидко захопити Україну, і ніхто нічого зрозуміти не встигне. Але що далі, то більше світових держав підтримують і намагаються допомогти Україні, зокрема зброєю.

Зокрема нещодавно американський лідер Джо Байден у розмові з українським колегою Володимиром Зеленським пообіцяв надати Україні передові системи ППО.

Про це інформує Цензор.НЕТ.

Варто зазначити, що у багатьох виникає питання, що, можливо, Путін– агент ЦРУ та діє на користь Америки. Адже за кожним його військовим рішенням слідує збільшення підтримки України іншими країнами, і поступове знищення РФ. Так, масований ракетний обстріл мирних українських міст, який рашистські війська проводили 10 і 11 жовтня, змусили Джо Байдена збільшити постачання озброєння в Україну, зокрема сучасні системи ППО.

“Президент Байден пообіцяв продовжувати надавати Україні підтримку, необхідну для її захисту, включаючи передові системи протиповітряної оборони”,- йдеться у заяві.

Американський лідер пообіцяв продовжувати постійну взаємодію з союзниками та партнерами з метою продовження накладення санкцій на Росію, притягнення Російської Федерації до відповідальності за її військові злочини та звірства. Байден пообіцяв продовжувати допомагати Україні й надалі, зокрема в гуманітарних та економічних сферах.

 

Читайте також  Відомий екстрасенс Роман Шептицький: Серпень буде переможним для України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело