Цього тижня будуть добрі новини з фронту: експерт розповів, чого чекати

Цього тижня будуть добрі новини з фронту: експерт розповів, чого чекати

Контрнаступ в Україні йде своєю чергою. Кожен новий день з’являються новини, які дозволяють українцям видихнути та підбадьоритися.

Насправді ситуація краща, ніж виглядає сьогодні. Адже багато населених пунктів уже відбито українською армією, але говорити про це публічно не можна, оскільки ситуація там має стабілізуватися для початку.

І сьогодні з’явилася інформація, що майбутній тиждень буде вкрай багатим на позитивні новини з фронту. Докладніше про це інформує Апостроф.

Повідомляється, що ЗСУ успішно відвоювали Лиман та Торське, що на Донеччині. В результаті успішної контратаки української армії повалені окупанти відступили до Кремінної, яка складна в обороні. Через це експерти вважають, що незабаром надійдуть добрі новини з передової.

Вважається, що Кремінну дуже складно обороняти через річку Червону. Швидше за все, росіяни будуть змушені відступати звідти до Червоного та Рубіжного до Луганської області, і вже на лівому березі річки створити оборонну лінію.

Також українська армія висувається на Сватове, в якому окупанти не встигають збудувати оборону. Тому Сватівський плацдарм ВСУ поверне також дуже швидко. Так само доля чекає і на Лисичанськ, після якого вектор української армії падає на Сєвєродонецька та Рубіжний.

 

Читайте також  Астрологиня розповіла про переломні моменти, які невдовзі чекають Україну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело