Введіть своє місто: з’явилась інтерактивна мапа ядерного вибуху. Можна переглянути наслідки

Ядерний вибух – неймовірне видовище. Той самий випадок, коли один раз побачив – і це був останній кадр перед очима за життя

Українці, як і жителі Європи, живуть останні кілька тижнів у напрузі. Бо божевільний диктатор Путін загрожує всьому світу початком ядерної війни.

Однак, Путін зовсім не такий дурний, як нам хотілося б цього, і він не буде на різні боки кидатися ядерними бомбами. Та й не від його одного це залежить.

Але на випадок найсумнішого результату подій кожен бажаючий може подивитися, якими будуть наслідки ядерного вибуху на екосферу і людей, залежно від різних умов.

Для цього американська некомерційна організація Outrider Foundation розробила інтерактивну карту, за допомогою якої можна спрогнозувати наслідки вибуху атомної бомби. Про це інформують vikna.tv.

На сайті користувачі можуть дізнатися, якої сили буде ядерний вибух, згідно з їх місцезнаходженням, на яку територію пошириться «гриб», вибух та вибухова хвиля. Також можна визначити, якою буде радіація та температура в епіцентрі катастрофи. Також можна спрогнозувати потенційну кількість загиблих та постраждалих внаслідок атаки.

Сам сайт знаходиться за посиланням.

Читайте також  Паводки на заході України: підтоплені майже 300 населених пунктів в чотирьох областях, зруйновані мости і 117 км доріг

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело