“Через пару років знову у бій”: астролог назвала дату, коли закінчиться війна в Україні

Експерт закликає українців не панікувати, адже це нічим не допоможе.

Астролог Ангеліна Вакуліна, як і всі українці з нетерпінням чекає на той день, коли Україна звільнить усі окуповані території та настане мир у нашій країні, проте на відміну від своїх земляків вона має можливість зазирнути в майбутнє і запитати у зірок, коли ж це все закінчиться.

Експерт зазначила, що, на жаль, але війна триватиме ще до середини 2023 року, і лише у червні того року можна буде думати про завершення бойових дій, пише “Главред”. Також Вакуліна додала, що жовтень 2022 стане відправною точкою для цього.

“Ситуація в країні почнеться розпалюватися вже в жовтні. Референдуми, звичайно, не пройдуть для нас безслідно. Але паніка наш найлютіший ворог”, — вважає астролог.

Крім цього, Вакуліна не виключає того, що навіть після “приєднання” всіх окупованих територій до рф, росіяни продовжуватимуть мітити на нові землі. Щобільше, у разі заморожування цього конфлікту українським захисникам доведеться захищати нашу Україну знову за кілька років.

З добрих новин: перемога буде за Україною і це точно, всі окуповані території повернуться під український контроль, проте “Херсон потрапить додому лише в останню чергу”.

Читайте також  Лукашенко "вгамувався" і вже не вірить у напад України на Білорусь

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело