Названо два міста, які Путін хоче захопити після оголошення мобілізації

Названо два міста, які Путін хоче захопити після оголошення мобілізації

Активна фаза часткової мобілізації в РФ у розпалі. Багато призовників уже вирушили «підкорювати» Україну, і багато залишаються в розташуванні частин та чистять іржаві автомати.

Здавалося б, пройшов лише тиждень із оголошення указу диктатора Путіна про мобілізаційні заходи, а на Донбасі українські військові вже взяли в полон десятки новоприбулих щодо мобілізації росіян.

Як працює ця схема не зрозуміло, але факт залишається фактом – когось навчають військової науки, а когось оправляють одразу на практику.

Обозреватель, посилаючись на видання Bloomberg, інформує, що Путін планує перехопити ініціативу ЗСУ та захопити Харків та Одесу. Більше того, багато джерел у Кремлі повідомляють, що російській армії вдасться пройти трохи вглиб України та окупувати ключові населені пункти.

Проте ситуація на фронті та просування українських військ у результаті контрнаступу свідчить про протилежне, і заочно анулює усі плани Кремля.

Чимало експертів стверджують, що мобілізація Путіну не допоможе перемогти. Швидше за все навіть навпаки, бо російські війська абсолютно не мотивовані, у них немає спорядження, нормальної зброї.

Європейські військові аналітики стверджують, що мобілізованих вистачить лише для того, щоб уповільнити просування України окупованими територіями.

Читайте також  Тривожна заява Залужного та відповідь України на білоруську агресію

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело