Важливе звернення: Зеленський дав російським військовим три обіцянки

Важливе звернення: Зеленський дав російським військовим три обіцянки

Президент України Володимир Зеленський – приклад мужності та духовної сили людини, яка взяла на себе тягар відповідальності за державу та за народ у період війни.

Чимало українців зараз бачать у Володимирі Зеленському батька нації. Він тримав холодним розумом і гарячим серцем, коли ухвалив рішення боротися за незалежність України. І не кожне рішення було, можливо, правильним, але це не розкололо українське суспільство тоді, коли на це розраховував ворог і робив для цього великі зусилля.

Кожне нове відеозвернення Зеленського українці чекають, як манни небесної. Після вечірнього перегляду новин та виступу Зеленського, українці моляться Богу за Україну, за дітей, за майбутнє всієї країни.

Вчорашнє відео, яке президент опублікував 24 вересня у своїх соціальних мережах, показало, що всупереч усьому Володимир Зеленський залишається сердечним і справедливим государем, який навіть втрати ворога сприймає як трагедію.

Володимир Зеленський пообіцяв російським військовим, що у разі відмови від участі у геноциді української нації, з полоненими звертатимуться достойно.

Президент України дав обіцянку, що з полоненими звертатимуться згідно з усіма міжнародними конвенціями. Також Зеленський гарантував таємницю обставин здачі в полон, щоб у Кремлі не дізналися, що дія полоненого була добровільною. Президент також пообіцяв, що якщо військовополонений не захоче повертатися до Росії, то українська влада знайдете спосіб вирішити цей момент.

 

Читайте також  У команді Зеленського планують провести адміністративну реформу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело