Знак у вигляді труни Путіна: у мережі показали дивний знак

На зустрічі Путіна та Сі Цзіньпіна помітили віщий знак: фото викликало ажіотаж у мережі.

Востаннє Президент Росії Володимир Путін і його китайський колега Сі Цзіньпін зустрічалися в кулуарах зимових Олімпійських ігор у Пекіні, де вони заявляли, що дружба між їхніми країнами “не має меж”. Це відбулось якраз напередодні повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. І ось у Самарканді у обох лідерів знову випала нагода поспілкуватись.

Так, Президент Росії Володимир Путін після публічного приниження на саміті ШОС в Самарканді (Узбекистан) в рамках цього майданчика зустрівся з головою Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіном. Відповідними фото поділилася пресслужба Кремля.

Експерти кажуть, що для президента Путіна тісніші зв’язки з Пекіном є ключовою частиною його бачення нового “багатополярного” світу, де такі країни, як Росія й Китай, затьмарять західний вплив у всьому світі. Крім того, Путін також дуже зацікавлений у китайських інвестиціях, технологіях та двосторонній торгівлі, з огляду на те, що його війна з Україною спровокувала безпрецедентну хвилю санкцій проти Росії.

От тільки поки Пекін зберігає “нейтральну позицію” щодо війни в Україні, деякі обставини не віщують Володимиру Путіну нічого хорошого.

Так, багато хто звернув увагу, що під час зустрічі двох лідерів у Самарканді квітник у центрі приміщення нагадував труну. Про це написала у Facebook журналістка Христина Зеленюк.

“Тільки мені цей квітник по центру нагадує труну?” – написала журналістка.

На зустрічі Путін розповів про “дружбу” РФ та Китаю, поки Пекін висмоктує з Росії усі соки.

“Зовнішньополітичний тандем Москви та Пекіна відіграє ключову роль у забезпеченні глобальної та регіональної стабільності. Ми спільно виступаємо за формування справедливого, демократичного та багатополярного світопорядку, що базується на міжнародних правилах та центральній ролі ООН”, – заявив на зустрічі глава Кремля.

Читайте також  "У зоні бойових дій буде пекло і руїни": Путін віддає накази і готує наступ - аналітик

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело