Його з’їдають метастази: мольфарка розповіла, як мучиться Путін

За її словами, незабаром усі нетрадиційні методи порятунку диктатора перестануть йому допомагати

Відома мольфарка Магдалена Мочіовські прогнозує, що російському бункерному президенту Путіну незабаром не зможуть допомогти навіть шамани, до яких він так часто звертається по допомогу.

За її словами, Путін поки що не впадав у кому, але стан його дуже важкий – він страждає від метастазів, які буквально з’їдають його зсередини.

Про це Мочіовські розповіла екстрасенс в ефірі Апостроф TV.

“Нетрадиційні методи лікування йому призначають його шамани, до яких він їздить до Сибіру. Він це практикує. Є дуже багато нетрадиційних методів, за допомогою яких можна підкріпити організм. І коли його батарейка вже сідає, він летить до Сибіру, ​​купається в крові оленів і багато чого інше. Він посилює себе і потім йде далі у бій”, – розповіла екстрасенс.

Вона зазначила, що настане день, коли йому ці ресурси вже не допомагатимуть, тому що з кожним разом, коли він відчуває все більше методів нетрадиційного лікування, вони вичерпують себе.

“Він хворий. Це видно по ньому, видно з його енергетики, видно з його вигляду. Він хворий на онкологію. Традиційними та нетрадиційними методами лікування зараз роблять все для того, щоб його витягти з цього стану. У комі його немає, він ще ходить. Але те, що він пройшов хіміотерапію, це очевидно по всьому організму. Ми це бачимо як з енергетики, так і з міміки. Більше того, метастази в організмі його поглинають”, – резюмувала Мочіовскі.

Читайте також  Три головні сигнали Росії від Заходу: чи почує їх Путін і як це вплине на можливу межу компромісу щодо закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело