“Успішний час для повернення територій”: астролог назвала період війни, який буде найспекотнішим для росії

За словами астролога, рф швидко віддасть ОРДЛО, а ось битва за Крим буде більш серйозною

Всі українці зараз замислюються над питанням, коли може закінчитися повномасштабна війна і відбудеться перемога України. Свої прогнози регулярно озвучують астрологи. Звичайно, назвати конкретну дату не може ніхто, але положення небесних тіл говорить про вдалий час для переможних боїв і успіхів української армії цієї осені.

Як розповіла відомий астролог Арина Артурівна, для України настав сприятливий період для повернення раніше захоплених окупантами населених пунктів. Свій астропрогноз вона озвучила в ексклюзивному коментарі “Телеграфу”.

За словами астролога, росія не в змозі досягти стратегічного перелому ні зараз, ні потім. Тому жодних референдумів на теренах України не буде, впевнена Аріна Артурівна.

“Як я і говорила в березні, переломний момент настав, кінець літо — початок осені. Зараз ретроградний Меркурій, і це дуже успішний час для швидкого повернення територій в Україну. При чому від більшості територій росія сама відмовиться, у тому числі від “днр” і “лнр”, військовими та політичними шляхами, поступками й недієздатністю армії рф, а ось за Крим доведеться поборотися”, — розповіла астролог.

Вона додала, що зараз максимально ефективний час, який триватиме до кінця жовтня.

“Особливо середина і кінець вересня буде спекотною для противника. Очікуються повторні контрнаступи від ЗСУ”, — зазначила Аріна Артурівна

Також астролог розповіла, що з боку Білорусі жодних погроз немає. За її словами, можуть бути спроби якогось нагнітання у жовтні, але вони швидко повернуться на свою територію. Більше того, Аріна Артурівна прогнозує, що після перемоги України Білорусь прийме бік Заходу та підтримуватиме нашу країну.

Читайте також  Всі здивовані: прогноз погоди на зиму в Україні викликає шок!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело