Екстрасенс Макс Гордєєв розкрив, хто насправді винен у конфлікті України та Польщі

Екстрасенс Макс Гордєєв розкрив, хто насправді винен у конфлікті України та Польщі

Мольфар закликає українців не вірити у ці політичні ігри

Польша заявила про те, що з наступного року припинить припинить підтримувати українськиї біженців. Так, наші громадяни втратять право безплатного доступу до медицини, освіти, ринку праці, а також можливість законно перебувати в країні та отримувати виплати.

Також європейська країна заборонила імпорт українського зерна та заявила про те, що припиняє допомагати нашій країні зі зброєю.

Такі новини неабяик шокували українців, адже Польща з початку повномасштабного вторгнення стала для нас “братською країною”, дала притулок та роботу багатьом нашим громадянам та відстоювала захист нашої країни на політичній арені.

Відомий український енергетичний практик, переможець “Битви екстрасенсів”, а також мольфар Макс Гордєєв розповів хто насправді винен у цьому конфлікті, та чи вдасться нам помиритися із нашим братьским народом.

Молфар розклав карти Таро та розповів про те, що у цій ситуації винен “чорт”. Він прямо натякнув на те, що мова йде саме про путіна.

“На карті зображено декілька людей та чорт. Це декілька народів, а між ними, хто як ви думаєте? Путін! Йому дуже вигідно щоб Польща розварилася з Україною. Путін вкладає гроші не в зброю зараз. Він вкладає гроші у фейки та налаштовувати один народ проти іншого. Згадайте Крим, згадайте Донецьк. Тільки чорт взяв цього разу масштаби побільше..” – зазначає Макс Гордєєв.

Мольфар говорить про те, що росіяни зараз шукають фашистів у Польщі, та організовують рейди, щоб розсварити 2 братських народи.

Також мольфар поцікавився у карт, про стосунки із Польшею у 2024 році.

Макс зазначив про те, що гучні скандали із поляками робляться для того, щоб українці повірили в те, що стосунки між нашим країнами зараз знаходяться у піковому стані.

Читайте також  “Через конфлікт між перевізниками”: В Києві обстріляли пасажирські автобуси

Мольфар закликав не вірити у все що зараз відбувається у інформаційному полі, адже це все витівки путіна.

Він заспокоює нас та говорить про те, що в найближчий час ситуація налагодиться і поляки будуть продовжувати нам допомагати.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело