Путін готовий запровадити військовий стан у Росії та “заморозити” всю країну, – Гармаш

Таким чином, російський диктатор хоче скасувати вибори в РФ і залишитися при владі.

Після вторгнення в Україну російський бункерний президент почав втрачати підтримку серед населення. Армія зазнає катастрофічних втрат, до родин приходять похоронки, економіка на межі кризи через потужні санкції. Путін розуміє, що він скоро може бути повалений елітами.

Щоб утриматися при владі, він може запровадити військовий стан та оголосити загальну мобілізацію, скасувавши будь-які вибори – під час воєнного стану вони не проводяться.

Як розповів в інтерв’ю Оглядачеві кс-представник України у Тристоронній контактній групі, журналіст Сергій Гармаш, таким чином Путін зможе залишитись при владі.

“У Путіна немає варіантів. У 2024 році він має вибори, можливо, останні в його житті. Йому дуже хочеться прийти до цих виборів переможцем, щоб отримати хороший результат, який залишиться в історії. Якщо він не отримає цього результату на полі битви, приєднання територій – а він такого результату, сподіваюся, не отримає – то в нього не залишиться іншого варіанту, окрім максимально затягувати конфлікт.

Для цього він може запровадити військовий стан у 2024 році, загальну мобілізацію та таким чином взагалі уникнути виборів. Їх просто не буде. Потрібно розуміти, що все до цього йде. Це буде обумовлено бажанням цієї людини залишатися при владі”, – наголосив Гармаш.

Читайте також  Астролог Влад Росс назвав дні, коли може бути багато смертей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело