12-річна школярка завагітніла від російського злочинця, а священик закликав залишити дитину

Історія, від якої мурашки по шкірі. Як московський патріархат та окупанти руйнують долі дітей

З’явилася ще одна несамовита історія про злочини російських окупантів в Україні. Руйнують не лише міста, а й життя маленьких дітей.

Військовий капелан Сергій Дмитрієв у сюжеті журналістів розповів про маленьку дівчинку, з якої знущалися російські військові. Це ще один доказ для Гааги.

Справа в тому, що 12-річна дівчинка завагітніла від російського військовослужбовця, але це ще весь кошмар цієї історії. Священик із московського патріархату почав втекти в тому, що треба народжувати.

“Її мати дуже віруюча, і не хоче, щоб дитина робила аборт, але хоче після народження залишити дитину в дитячому будинку. І там був священик із Московського патріархату, який наполегливо говорив про те, що треба народжувати. І в мене завжди питання: той священик, коли дитина народить дитину, чи буде вона далі протягом життя допомагати дівчинці, її дитині, купувати памперси, годувати. Або вона просто роздаватиме такі поради” – зазначає військовий капелан Сергій Дмитрієв.

Найсумніше, що таких історій величезна кількість за останні шість місяців. Російські злочинці приїжджають в Україну, і ґвалтують дорослих та дітей. Вони пишаються цим навіть, судячи з деяких перехоплень розмов.

Однак із дружин і взагалі дала добро своєму чоловікові на зраду, аби вона про це не дізналася. Прогнилий народ, життя якого побудовано на тому, щоб інші жили ще гірше, ніж вони. Про жодний розвиток вони й не чули.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @breakingnewsua

 

Читайте також  “Затягнув в туалет і…”: Дівчину-касира жорстоко згвалтували на роботі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело