Війна в Росії: астролог спрогнозувала, чи буде напад на країну-агресора

За словами експерта, до 29 серпня 2023 року РФ відчуватиме занепад.

Астролог Наталя Власенко зробила прогноз на рік для Росії та з’ясувала, чи буде після війни в Україні вторгнення до країни-агресора. За її словами, така ймовірність є.

“З 12 квітня по 2 червня 2023 року на території Росії варто чекати тектонічних змін – якісь регіони почнуть відокремлюватися через можливе вторгнення до Росії іншої країни. Ймовірне повторення якихось подій, які вже колись відбувалися (вони пов’язані з територією країни та її зовнішніми відносинами з іншими країнами)”, – сказала Власенко в коментарі УНІАН.

За словами експерта, до початку серпня 2023 року наростання проблем країни-агресора зупинити буде вже майже неможливо. 2023 рік взагалі буде одним з найскладніших періодів для країни, яка навчається колективній відповідальності.

“Зростатиме хаос, свободи будуть обмежуватись, а правова система – руйнуватись. Проте це не рятуватиме, адже Росія матиме вкрай мало ресурсів. До 29 серпня 2023 року РФ відчуватиме занепад. До початку 2024 року багато що зміниться, можливо, й кордони Росії теж”, – додала астролог.

Читайте також  Екстрасенс Макс Гордєєв розкрив, хто насправді винен у конфлікті України та Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело