Путін терміново виводить техніку із Криму та ховається за ППО. Дані ISW

Аналітики вже прямо говорять, що Кремль дуже наляканий ударами ЗСУ, російські війська починають виводити з території півострова.

Після чергових серій загадкових ударів по тимчасово окупованому Криму російське керівництво ухвалило рішення щодо виведення техніки з Криму.

Як повідомляє Цензор, про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Фахівці кажуть, що Путін дуже стурбований потужними ударами по території захопленого ним Криму та побоюється розгрому своїх військ.

Саме з цієї причини окупаційні війська РФ почали терміново посилювати протиповітряну оборону в Криму. Вони намагаються протистояти українським ударам, оскільки нинішня російська протиповітряна оборона є неефективною проти українських безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Ключові висновки аналітиків інституту:

Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) заявило, що елементи Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) відновили підключення до енергомереж України 26 серпня.

Російська окупаційна влада навряд чи зможе успішно провести фіктивні референдуми про приєднання території України до Російської Федерації до початку вересня, незважаючи на повідомлення про просування підготовки до референдуму.

Російські війська здійснили обмежені наземні атаки на південний захід від Ізюму, на північний схід та південь від Бахмута та на північно-західну околицю міста Донецьк.

Українські сили продовжували обстрілювати російські наземні лінії зв’язку та військову інфраструктуру на Херсонщині, які забезпечують операції на західному березі Дніпра.

У регіонах Російської Федерації продовжено набір до так званих добробатів, які продовжують вирушати в Україну.

Українські партизани та внутрішній розкол продовжують загрожувати російському контролю над окупованими територіями.

Читайте також  "Рівень агресії та напруги буде просто величезний": астролог розповіла, що чекає на Україну в серпні 2022

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело