“Один із замовників виявився братом судді”: З’явились нові подробиці моторошного вбивства матері трьох дітей біля дитячого садка

Рідні жертви сумніваються у справедливості правосуддя. До кривавого вбивства 42-річної матері трьох дітей Лілії Гордєєвої біля дитячого садочка у Фастові може бути.

До кривавого вбивства багатодітної матері причетний рідний брат судді Печерського суду Світлани Смик. У мережі з’явилося відео допиту підозрюваного у виконанні злочину, де той називає одним із замовників Віктора Домасенка.

На допиті Олексій Єрмолович розповів, як 13 березня завдав жертві ударів ножем, а вона намагалася відбиватися. “Оборонялася. Почав завдавати удари, скільки – я вже не пам’ятаю. Встав, почув, що люди кричать, вона кричала”, – розповів чоловік. Потерпілій завдали 23 поранення, жінка ще встигла добігти до лікарні поруч, але там померла просто на операційному столі.
До кривавого вбивства матері трьох дітей Лілії Гордєєвої біля дитячого садочку у Фастові може бути причетний рідний брат замглави київського Печерського суду. У мережі з’явилося відео допиту вбивці, де той називає його як одного з замовників. Натомість чоловік не за гратами. А чотирьом підозрюваним подовжили міру запобіжного заходу.

За підозрою в убивстві затримали двох виконавців, батька і сина, а також двох замовників – киян Аллу Домасенко та її сина. Виконавцям ті начебто заплатили 12 тисяч доларів, а причиною вбивства стала автомийка в селі Путрівка неподалік Фастова – це був спільний бізнес Алли, її чоловіка та вбитої. Вони, до того ж, були ще й кумами. Єрмолович на допиті зізнався, що вказівки йому давав і чоловік затриманої замовниці вбивста Віктор Домасенко. “Я з батьком балакав. Ну, керує всім батько, скажімо так”, – пояснив підозрюваний.

Адвокат Єрмоловича ці кадри не коментує та посилається на таємницю слідства. Але ТСН дізналася, Віктор Домасенко – це рідний брат судді Печерського суду Києва Світлани Смик, котрого вона вказала сама у своїй декларації. Чоловік нині перебуває вдома в Києві. ТСН навідалася на дві адреси, де він мав би проживати, і зустріли його рідну сестру-суддю. “Я не коментую. Він тут не живе, тут я живу”, – пояснила суддя та заперечила власний вплив на слідство і можливість чоловіку лишитися на волі, хоч його називають головним організатором замовного вбивства.

Читайте також  А таке можливо? 6-місячне немовля українки депортували з Росії

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -