Астролог налякала прогнозом до кінця серпня: названо найнебезпечніші дні для Києва

“Диявол задумав щось дуже страшне”, попередила Цибульська.

Астролог і таролог Рубіна Цибульська попередила про загрозу ударів по Києву та Київській області до кінця серпня. Найнебезпечнішими вона назвала дні з 18 по 23 серпня.

Такий прогноз вона зробила на своєму YouTube-каналі, розклавши карти.

“Напередодні у мене було дуже моторошне і неприємне видіння з приводу столиці. Не хочу його розповідати… Взагалі цей місяць дуже емоційний та агресивний. І агресор, диявол б’ється в конвульсіях від того, що він не отримав те, що задумав. Його плани захопити заплановані території звалилися… Цей місяць особливо напружений, тому як диявол щось задумав дуже страшне. Не хочу вас лякати, але передчуття недобре”, – попередила астроексперт.

Говорячи про загрозу обстрілів Києва, Цибульська зазначила:

“У місті очікуються “прильоти”, удари. І як ніби в один день не одні ракети будуть летіти, буде вогонь, велике руйнування і жертви. З 18 по 23 число – дні особливо небезпечні для мирних жителів. Розклад показує великий вибух з жертвами і вогнем. Будьте особливо обережні у ці дні, уникайте скупчень людей – торгові центри, вокзали… Загроза є, але багато чого буде відбиватися силами України”.

Також астролог згадала посилення заходів у столиці і підписання якихось важливих документів, які вплинуть на багатьох і надалі можуть стати проблемою для України.

Цибульська ще раз зазначила, що серпень буде напруженим, але обнадійливо додала: “Диявол поступово здає назад”.

Читайте також  Мольфарка з Карпат розповіла пророцтво стихійного лиха на росії, що призведе до миру (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело