рф може піти в наступ: під серйозною загрозою два міста, близьких до Дніпра

Уже найближчим часом армія рф може відновити наступ. Під серйозною загрозою знаходяться два міста – Запоріжжя і Кривий Ріг.

Про це повідомив колишній радник глави МВС, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів в Telegram.

“Що ж, можу підтвердити інформацію Костянтина Машовця. В Херсонській області в найближчі тижні розпочнеться наступ… Але не наш. За останні два тижні росіяни перекинули туди майже всі свої десантні війська. Наступати скоріше за все будуть на Запоріжжя і Кривий Ріг.

Мені ця ситуація нагадує повторення Київської катастрофи. Ці придурки вирішили ще більше розширити фронт, в умовах коли HIMARS виносить ближні тили…”, – написав він.

Але при цьому, в Інституту вивчення війни вважають, що наступальна ініціатива російської армії в Україні практично захлинулася, і Україна має всі шанси переломити ситуацію у війні на свою користь.

“росіяни близькі до вичерпання своїх можливостей для подальших територіальних захоплень, їхня виснажена армія протистоїть українським силам, які оновили свої бойові можливості”, – сказали в ISW.

Читайте також  Астролог Наталія Власенко передбачила швидку окупацію кількох міст України...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело