“Кривавий жах чекає в серпні”: астролог назвала два міста України, які чекає “попіл”

Міста будуть бомбити та ще більше тиснути на українців.

У серпні в Україні почнеться справжнє пекло. Як прогнозують багато астрологів, окупанти будуть тиснути на українців.

“Київ і Дніпро – два регіони, які чекають потрясіння. Окупанти дуже хочуть взяти Дніпро і область та будуть максимально бомбити”, – говорить астролог Яна Эзотеричка.

Вона попередила, що потрібно триматися подалі від заводських територій і стратегічних об’єктів.

“Можуть “всполохнути” водопроводи. Потраплять в небезпеку багатоповерхові будинки. Але обороняти та захищати будуть. Місто не візьмуть”, – каже астролог.

Які міста України під загрозою бомбардування в серпні
– Запоріжжя
– Вінниця
– Чернігів
– Миколаїв
– Суми
“Ці міста будуть бомбити ще довше і тиснути українців. Все через те, що українські військові йдуть у наступ. Їм це не подобається і вони будуть бомбити міста, які я сказала”, – попереджає астролог.

Війна в Україні прогноз
Астролог Ангеліна Вакуліна попередила про загрозу швидкого загострення війни. Це може статися в серпні. Експерт не виключає, що війна в країні може затягнутися. Нелегкий період буде також в жовтні і вересні.

За прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, в липні 2022 року можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв’язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

Читайте також  У війні в Україні настав переламний момент, який веде до її закінчення – прогноз таролога

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело