Повна ліквідація України: Арестович назвав головну мету Путіна. Він не зупиниться

Повна ліквідація України: Арестович назвав головну мету Путіна. Він не зупиниться

Олексій Арестович спробував перекласти думки Путіна з кремлівського на людську мову. Він вважає, що Кремль затягуватиме конфлікт із метою тиску на Київ, щоб підписати договір “Мінськ-3”.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що найближчим стратегічним завданням Кремля є варіант “двох Корей” для України, оформлених тим чи іншим чином. Головна мета не скасовується – це ліквідація України.

Для того, щоб досягти поставленого завдання, РФ необхідно змусити Київ до переговорів та змусити укласти умовний “Мінськ-3”, написав Арсетович у своєму Telegram-каналі.

“І зерновий шантаж, і нескінченні емісари на Заході та Сході, що обіцяють жахіття цієї зими, мають на меті лише одне – Мінськ-3, Мінськ-3, Мінськ-3”, – вважає радник голови ВП.

Арестович додав, що зараз РФ вирішує питання, як досягти підписанняя “Мінська-3”. Варіанти такі:

просто стати в оборону і вимотувати наші війська під час нашого наступу;
завдати попереджувальних ударів з метою змусити нас передчасно витратити резерви, зазнати втрат і стати більш зговірливими на переговорах, а також додатково захопити території для анексії або торгівлі;
комбінований: спочатку наступ, потім – оборона.
“Я ставлю на комбінований – у фіналі якого, за їхніми планами, все одно оборона та утримання своєї частини “Кореї”. Загальна політична та військова культура не дозволила б російському керівництву перейти до оборони прямо, для цього їм би довелося бути розумнішим. Тому зараз вони готують наступ”, – написав Арестович.

При цьому він прогнозує, що плани Кремля проваляться.

Читайте також  "Весна розквітне надіями": у пророцтві карпатського старця знайшли дату фіналу війни...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело