Військовий експерт припустив, чи покладе край війні смерть Путіна

Військовий експерт припустив, чи покладе край війні смерть Путіна

Військовий експерт Павло Нарожний припустив, чи можуть втрати на фронті змінити настрої росіян і чи зупинить війну смерть Путіна.

Росія протягом майже 10 місяців зазнає нищівної поразки на фронті в Україні. Проте, російський диктатор Володимир Путін не налаштований завершувати війну.

Складно визначити, де саме буде точка біфуркації, після якої країна-агресор, Росія, буде готова припинити бойові дії. Про це в коментарі 24 каналу розповів військовий експерт Павло Нарожний

Фахівець вважає, що навіть смерть російського диктатора Володимира Путіна навряд чи поставить крапку у війні проти України.

“Коли помре Путін – або його вб’ють, або його життя обірветься з природних причин – в Росії почнеться розподіл влади. Всій цій зграї певний час просто буде не до України”, – сказав він.

На думку Нарожного, жоден з представників російської політичної верхівки (за типом Кадирова або Пригожина) не відступить від намірів завоювати Україну.

“Коли хтось із цих “князьків” отримає корону, всядеться на троні і почне отримувати гроші, то знову попре на Україну. Це питання часу. Для росіян Україна – це екзистенціальна проблема”, – підсумував військовий експерт.

Нагадаємо, раніше аналітики американського Інституту вивчення війни ISW відзначали, що російський диктатор Володимир Путін усвідомлює всі проблеми, які є зараз в Росії і окупаційної армії, проте намагається перекласти відповідальність з себе на інших. Він намагається зберегти позицію, яку намагався зайняти протягом свого правління.

Також повідомлялося, що директор країни-агресора Росії Володимир Путін заговорив про можливе завершення війни. За його словами, процес врегулювання з Україною буде “непростим і потребуватиме певного часу”. Російський диктатор прямо заявив, що РФ готова до переговорів. Мовляв, без них все одно не вдасться обійтися.

Читайте також  Війна може тривати три роки: екстрасенс дав несподіваний прогноз для всіх

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело