Путін перейде до ядерної загрози на захоплених територіях, – ISW

Путін перейде до ядерної загрози на захоплених територіях, – ISW

Російський президент-терорист, загнаний у кут, все ж таки може піти на застосування ядерної зброї.

Путін може перейти до прямих ядерних атак, якщо українські контрнаступи на захоплені окупантами території продовжуватимуться.

Як повідомляє УНІАН, такого висновку дійшли аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

“Після анексії окупованих територій Путін може прямо чи опосередковано заявити, що російська доктрина, що дозволяє застосування ядерної зброї для захисту території РФ, застосовується до новоприєднаних територій”, – припускають у ISW.

На думку експертів, такі дії кремлівського диктатора загрожують Україні та її партнерам ядерною атакою, якщо українські контрнаступи щодо звільнення окупованої РФ території продовжаться.

“Путін може вважати, що загроза ядерною зброєю або її застосування відновлять стримування Росії. У такому разі Україна та її західні партнери суттєво скорочують тимчасові рамки проведення контрнаступу до того, як Кремль анексує окуповану територію”, – попереджають аналітики.

Нагадаємо, раніше російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський заявив, що Путін готовий піти на ядерний обмін ударами із Заходом, що буде неминуче. Росія отримає удари у відповідь, будуть величезні втрати для російського населення.

Читайте також  Путіну зламали бункер

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело