Астролог сказав, коли помре Путін

Росс стверджує, що правити диктатору залишилося недовго.

Російському диктатору Путіну залишилося правити зовсім недовго, після його повалення війна РФ проти України закінчиться.

Такий прогноз озвучив відомий астролог Влад Росс, пише” Апостроф”.

За його словами, місяці правління Путіна полічені, чекати залишилося недовго.

“Просто кожен день його перебування на троні вбиває багато наших прекрасних воїнів ЗСУ. Дорогі друзі, ви просто божественні, ви класні захисники нашої Батьківщини. Але кожен день перебування Путіна на троні в РФ вбиває багато наших молодих людей. І не тільки молодих. Тому чим швидше його скинуть з трону, тим швидше закінчиться війна. Це останній Соляр в його житті. Зрозуміло, що Володимира Путіна не буде в 2023 році”, – сказав він.

Крайнім терміном для Путіна Росс називає сонячне затемнення 20 квітня 2023 року. Одночасно це і день народження Адольфа Гітлера.

“Гітлер XXI століття повинен до цієї дати приєднатися до Володимира Жириновського. Ми побачимо дуже класні похорони. І випити за це кожен українець просто зобов’язаний. Принаймні, чекаємо на цю прекрасну новину – похорон”, – зазначив астролог.

Хвороби Путіна
Раніше ряд експертів і ЗМІ з різних країн стверджували, що Володимир Путін хворий. Зокрема, російському президенту приписували різні види раку, а також шизофренію, деменцію і хворобу Паркінсона. В кінці травня з’явилася інформація, що главу Росії прооперували.

Читайте також  Як Росія занесла коронавірус в Ухань: однокурсник Путіна розповів про засекречений вибух

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело