Путін наказав позбавити життя двох українських військових. Вирок уже підписано

Бойовики з ДНР неодноразово заявляли, що захисникам “Азовсталі” загрожує смертна кара. Вони звинувачують українських військовослужбовців у сповіданні ідеології нацизму та у військово-терористичних діях на території Донецької області.

За інформацією пропагандистів, бойовики хочуть убити Костянтина “Фокса” Нікітенка та Миколу “Фроста”. У самопроголошеній республіці аналогічні повідомлення були ще у середині червня.

Так званий суд самопроголошеної “ДНР” засудив до страти бійців батальйону “Азов” Костянтина “Фокса” Нікітенка та Миколи “Фроста”. Про це напередодні у себе в Telegram-каналі розповів російський пропагандист Дмитро Стешин, який працює у “Комсомольській правді”.

Свою посаду росіянин супроводжував фейковою інформацією про те, що Костянтин Нікітенко нібито їздив Маріуполем і “пострілював по людях для сміху”. Стешин запевняє, що український військовий сам виклав відео цього в мережі, хоча жодних посилань чи відео ролика пропагандист не дає. Його товаришу по службі пропагандист приписує “вбивство полонених морпіхів”.

При цьому Стешин уточнює, що днями в ДНР якраз скасували мораторій на смертну кару.

Так званий міністр юстиції “ДНР” Юрій Сироватко також повідомляв про страту полонених бійців “Азова” з позивними “Фрост” і “Фокс” ще 16 червня. Він заявляв, що їх “засудили” за нібито скоєні ними злочини. Але після цього додаткової інформації про “суд”, ні про долю українських військових не було.

Читайте також  Секретна операція Путіна відбулася: що про неї відомо

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело