Пральні машини вже не тренді? Російські окупанти крадуть українські шкарпетки та захоплюються якістю

Пральні машини вже не тренді? Російські окупанти крадуть українські шкарпетки та захоплюються якістю

Загарбники в шоці від якості шкарпеток та інших речей, які носять бійці ЗСУ.

Російські окупанти забули про пральні машини та мікрохвильові печі, відкривши “полювання” на шкарпетки, які видають бійцям ЗСУ. Про це свідчить розмова загарбника із дружиною, яку вдалося перехопити СБУ.

Російський контрактник воює в Україні у розмові з дружиною зізнався, що шокований якістю шкарпеток, які видають українським військовим. Він зазначає, що тими шкарпетками, які видають у російській армії, нормально навіть підлогу не помиєш.

“У мене дох*рища українських шкарпеток, і я розумію… які вони пиз*аті. Наші статутні шкарпетки… ними я не знаю що… підлоги мити. Розумієш: ми з тобою купували трекінгові шкарпетки по 400 рублів, по 600 рублів… ось у них такі видають”, – розповів окупант.

Також загарбник захоплюється американським камуфляжем, який також украв в Україні. Втім, зазначив, що речі, які виготовляються в Україні, не поступаються тим, що надходять зі США.

“Та навіть не брати те, що їм поставляють, взяти те, що їхня промисловість шиє. Взяти їх рюкзаки, шолома їх. Ну це реально рівень. Я просто не знаю, чому саме так”, – запитав контрактник Росії.

Читайте також  У Таїланді за загадкових обставин померла журналістка з України (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело