Є три сценарії: як ЗСУ доб’ють Путіна. У Міноборони зробили заяву

За його словами, армія Путіна не витримає українського опору і Кремль буде змушений сідати за стіл переговорів.

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що вторгнення Росії в Україну може закінчитися трьома варіантами.

Як повідомляє УП, про це Резніков заявив на конференції Forbes Ukraine “Будуємо разом”.

“Перший сценарій буде приблизно такий самий, як і “good will”, “добра воля” росіян, яку було оголошено, коли вони втекли з Київщини, Чернігівщини, Сумщини та острова Зміїний.

Відповідно, я думаю, що він буде розбитий на кілька ланцюжків. Спочатку ми вийдемо з вами на позиції до 24 лютого поточного року, далі будуть якісь розмови щодо статусу окупованого раніше Донецька, Луганська та Криму, але за столом із нашими потужними партнерами”,- зазначив голова оборонного відомства.

Резніков також повідомив, що жодних переговорів у форматі “Мінськ-3” не передбачається. За його словами, Україна не має наміру йти на капітуляцію.

“Варіант другий – поступово ми перемелюватимемо Збройні сили РФ, тому що це насправді війна ресурсу на ресурс. У них більше людей, території, танків, літаків тощо, але все несучасне, все давнє, і вони сьогодні використовують принцип м’ясорубки.

Третій – драматичніший для РФ, це розвал РФ, це парад суверенітетів на кілька різних суб’єктів: Татарстан, Башкирстан, на Сході і т.д. Ми це з вами точно за нашого життя побачимо, але це трохи тривала історія”,- резюмував Резніков.

Читайте також  “Маріуполя вже немає, розумієте?” Вакарчук показав відео з жінкою, яка вирвалася з блокади. Співак сам заплакав

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело