Зеленський назвав термін закінчення війни. Він нічого не приховує. Що потрібно знати

Зеленський назвав термін закінчення війни. Він нічого не приховує. Що потрібно знати

Володимир Зеленський зробив нову гучну заяву. Глава держави зазначив, що в Україні триває “відкрита терористична акція з боку РФ, яку складно назвати навіть війною” і вказав на терміни її завершення.

Президент України Володимир Зеленський розповів, яким він бачить закінчення війни проти Росії та назвав чинники, що цьому посприяють.

З такою заявою виступив президент України Володимир Зеленський після переговорів із прем’єр-міністром Ірландії Міхолом Мартіном у Києві у середу, 6 липня.

Головні тези з виступу опубліковані на сайті українського лідера, пише Обозреватель.

Так, за словами Президента, терміни закінчення війни залежать від міжнародного санкційного тиску на Росію та постачання Україні необхідного озброєння.

Водночас Володимир Зеленський все ще вірить, що Росія рано чи пізно усвідомлює, який злочин проти українців вона скоїла та російські війська добровільно покинуть територію України.

Зеленський також зазначив, що українці потребують надійного захисту від російських ракетних ударів. За його словами, перелік необхідного озброєння та систем ППО підготовлено та передано партнерам України.

Як би не розгорталася війна на полі бою, але пріоритет все-таки – безпека неба. Ми всі розраховуємо і маємо підтвердження, поки теоретично, але розраховуємо на прибуття в Україну потужних air defense system. дітям”, – заявив він.

Читайте також  Таке вперше: ЗСУ взяли в полон пілота - "вагнерівця". Ось що він розповів. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело