Тарологиня Людмила Хомутовська сказала, що стане знаком кінця війни, загибель неминуча: “Починаючи з 190 дня”

Тарологиня Людмила Хомутовська сказала, що стане знаком кінця війни, загибель неминуча: “Починаючи з 190 дня”

Людмила Хомутовська запевняє, що ми заберемо все, що вимагаємо. Карти не показують втрат.

Усі українці з терпінням чекають на перемогу нашої країни в кровопролитній війні, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним.

Але чи довго лишилося чекати? Коли можна буде повернутись у свій дім? Як довго чекати на капітуляцію Кремля? Що буде провісником перемоги України? У цих питаннях допомогла розібратися відома тарологиня Людмила Хомутовська.

“Я не можу сказати, що вже завтра все стане добре. Вороги дуже сильні. Те, що вони триматимуться і вони мають потенціал – це однозачно. Але Україна починає вирулювати, починаються перемоги. Так, вони невеликі і йде повільно, але за липень ми побачимо яскраві зміни”, – тішить експертка.

Далі ведуча запитала Людмилу про те, які знамення мають бути, щоб ми починали розуміти, що це вже початок кінця війни і готувалися до нашої перемоги.

“Одна з подій закінчення війни – це коли весь світ буде на нашому боці. Цей знамення вже є. Інший знак буде пов’язаний з людьми, які перебувають у високій вірі. Люди різних конфесій стануть на бік миру і почнуть виступати за допомогу Україні. Цього ще немає. І ще один знак – хтось при владі повинен померти… Хто був при владі вже давно… Це в росії, однозначно… Після цього вже буде шлях до перемоги… Мені хотілося б вірити, що це про путіна. Не можна, щоб жили подібні люди”, – розповідає Хомутовська.

Звичайно, всім українцям не терпиться дізнатися, коли саме виконуватимуться два останні знамення. Але тарологиня переконана, що це все буде на протязі 6-7 тижнів. Це буде з вересня. Випала карта “Страшний суд”, і це означає, що знаки підуть один за одним.

Читайте також  Здійснилося передбачення екстрасенса Макса Гордєєва, він озвучив нове: "Фактор наближення перемоги"

“Страшний суд почне набирати чинності у серпні. У вересні ми будемо у співдружності з кимось і суд справедливості буде у жовтні”.

Людмила не впевнена, що війна закінчиться до початку зими. Все туди йде, але не можна цього сказати, оскільки світ до цього ще не готовий.

“Починаючи з 195 дня війни там якісь угоди миру, можливо уточнення, вносяться якісь корективи. Хоча на 191 починаються переговори. Йде “Диявол”, бо кожна сторона хоче виграти щось своє. З 190 по 200 день цей мир налагоджуватиметься”, – переконана Хомутовська.

Людмила Хомутовська запевняє, що ми заберемо все, що вимагаємо. Карти не показують втрат. Можливі зміни ставлення до війни.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело