Це буде довго: Арестович розповів, що Путін готовий воювати на знос

Це буде довго: Арестович розповів, що Путін готовий воювати на знос

В офісі Президента заявили, що основна ставка Росії у війні з Україною не перемога на полі бою, а приведення Заходу в стан, коли він посилено буде підштовхувати до укладення так званого “Мінська-3”.

Росія готова до тривалої війни в Україні. Таку точку зору озвучив радник глави офісу президента України Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу “ФЕЙГІН LIVE”.

За його словами, на 113 добу протистояння українців російській агресії Пунін вже не думає про перемогу на полі бою. Замість цього кремлівська влада намагатиметься вимотати Україну, а також за допомогою тиску західних країн підштовхнути Київ до підписання “Мінська-3”.

“Кремль готовий до тривалої боротьби – на знос. На поки вистачить. І основна ставка у них-не перемога на полі бою, а приведення Заходу в стан, коли він буде посилено підштовхувати нас до “Мінська-3″. Для цього застосовується і тиск на полі бою і ось ця продовольчо-енергетично-міграційна криза, яка в перспективі повинна тиснути на західне соціальне становище, економіку, політику, підняти рівень невдоволення цією війною”, – сказав він.

Крім того, Арестович зазначив, що прямо зараз Росія щосили формує певний наратив: в Кремлі заявляють, що прагнуть до миру з Україною, в той час як на Заході навмисно сіється невдоволення війною.

А ще радник глави офісу президента Олексій Арестович прокоментував несподівану заяву секретаря Радбезу РФ Миколи Патрушева про те, що Росія прагне миру з Україною. За його словами, країна-окупант навмисно зважилася на цю заяву на тлі передачі Україні сучасного озброєння.

“Вони хочуть, щоб, коли журналісти будуть працювати з джерелами з двох сторін, повідомлення виглядало так: “Захід дає Україні зброю, а Росія налаштована на мир”, – зазначив Арестович.

Читайте також  "Початок капітуляції армії РФ": астролог передбачив подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело