Дівчина вирвалася з сексуального рабства і розкрила моторошну правду всій Україні: “Мене продали турку”

Дівчину звуть Наталя. Коли їй було 14 років, її вкрали батьки однокласниці. Після цього її продали сутенеру Олександру Ковалю на прізвисько “Пустун”. Він “купив” її за дві тисячі доларів і вважав “цінним вкладенням”, оскільки Наталя на той момент була незайманою. Через 7 місяців після викрадення він “продав” її першому клієнту.

Мене тоді продали турку за десять тисяч доларів. На одну ніч. Угоду затвердили прямо переді мною.”- розповіла Наталя.

У числі жертв Олександра Коваля перебували дівчата з Молдови, Румунії та України. Сутенер тримав їх в нелюдських умовах і змушував надавати інтимні послуги за гроші, а тих, хто пробував тікати, жорстоко бив і принижував.

Він взяв мене і підстриг. Кожен раз він стриг мене маленькими манікюрними ножицями. Якщо на голові була подряпина, він мазав її зеленкою, яка дуже пекла. Але ми не мали права плакати. Коли хтось плакав, він говорив: “Ти була міцною, щоб втекти, а тепер тобі боляче, коли тебе стрижуть?”” – поділилася дівчина.

Коли сутенер дізнався, що дівчину шукає поліція, він відвіз її з Молдови в Румунію, в місто Тімішоара. На той момент Наталії було 17. У Румунії дівчат і далі тримали в сексуальному рабстві.

Пізніше дівчину відвезли в місті Дева. А через деякий час один з клієнтів допоміг їй втекти. Місяців через 6-7 дівчина відростила волосся і змогла виходити на вулицю, а в 2004 році отримала статус біженки.

У 2006 році Алекксандра Коваля затримали і засудила на 19 років позбавлення волі. Однак в 2020 році його відпустили на 5 років раніше покладеного терміну. Причиною такого рішення стало те, що сутенера у в’язниці тримали в “нелюдських умовах”.

Читайте також  “Мріяла когось вбити, а мама – в психлікарні!”: Правда про юну вбивцю з Полтави вражає

Що означає “нелюдські умови”? Нас він тримав в людських умовах? Коли він бив нас, або гасив сигарети об мене так, що у мене досі залишилися сліди. Це були людські умови? Ці люди, які винесли вердикт і дозволили йому вийти на свободу, не подумали, що він знищив не одне життя, і не дві, і не три, і не п’ять-десять. Через нього пройшли тисячі жінок і дівчат ” – додала Наталя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело