путін впав у кому і не реагує на біль: новий інсайд ЗМІ

З’явився новий інсайд у ЗМІ стосовно стану здоров’я президента росії володимира путіна. За новою інформацією він упав у кому після невдалої операції з видалення ракової пухлини, і тепер перебуває в реанімації, де його життєдіяльність підтримують за допомогою систем життєзабезпечення.

Про це з посиланням на джерела у розвідці повідомило інтернет-видання “Обозреватель”.

Також у ЗМІ повідомляють, що путін перестав реагувати на біль через ознаки пригнічення рефлексів стовпа головного мозку. Кома будімто стала результатом невдалої операції з видалення ракової пухлини. Наразі за даними тогож інсайда в росії екстрено шукають способи передачі влади.

Повідомляється, що оточення путіна, мабуть, спробує приховувати це від росіян доти, доки в кремлі не визначатиметься з наступником. До цього часу на публіці з’являтиметься його двійник, який дозволить створити потрібну картинку для медіа.

Джерела видання кажуть, що незабаром глава російського МЗС Сергій Лаврів може звернутися до президента Туреччини Реджепа Ердогана з проханням про організацію зустрічі між путіним і президентом України Володимиром Зеленським, проте, швидше за все, вона так і не відбудеться.

Причиною зриву зустрічі у росії збираються назвати “неконструктивну позицію України”, а перед цим їй висунуть неприйнятні вимоги. У розвідці кажуть, що справжньою причиною стане небажання ризикувати розкриттям двійника.

Варто зазначити, що ця інформація потребує перевірки, проте підтвердження може надійти незабаром.

Політичний діяч Борислав Береза висловився про інсайд щодо погіршення стану здоров’я путіна: “Навіть смерть путіна не зупинить війну. Війну можуть зупинити лише ЗСУ, величезні втрати росіян та багато західної зброї. А ось через це путін може не тільки впасти в кому, а й здохнути. Я не проти”.

Читайте також  Ось це скандал: СБУ вирахувала в Кабміні путінського "крота". Зливав дані росіянам

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело