Він це зробить, не замислюючись: американський історик розповів про термоядерний удар Путіна Оксана Сонькова Всі матеріали автора

Російсько-американський історик Юрій Фельштинський заявив, що у Путіна надзвичайно амбітні плани, які російська армія реалізувати не в змозі. Саме тому він цілком здатний застосувати ядерну зброю.

Путін “аргументує” свої вимоги до цивілізованого світу наявністю в Росії ядерної зброї і він без вагань її застосовує.

Коли у господаря Кремля у війні проти України будуть закінчуватися солдати і танки, він застосує ядерну зброю.

Таку думку висловивши американський історик російського походу Юрій Фельштинський в бесіді з російським правозахисником і блогером Марком Фейгіним.

За його словами, Путін постійно аргументує свою позицію тим, що у нього є ядерна зброя.

“Все це цивілізоване людство, яке тепер стикається із загрозою варварства, яке виходить з боку Російської Федерації, має розуміти, що ці Варварі безумовно готові почати термоядерну війну, якщо їм не дадуть ті, що вони хочуть отримати”, – зазначив Фельштинський.

Історик зауважив, що Путін готує або навіть вже підготував світ до такого сценарію. І як тільки у нього почнуть закінчуватися військові ресурси, зокрема, нескінченна кількість солдатів і танків, які він може кинути у війну проти України, то безумовно залишиться ядерна зброя.

“Україна, Молдова, Естонія, Латвія, Литва – тобто вся зона колишніх держав Варшавського договору потрібна Путіну, а звичайної армії для захоплення позначених ним територій немає, тому Путін буде вдаватися до використання ядерної зброї”, – зазначив Фельштинський.

“З останнього інтерв’ю секретаря Ради Безпеки Російської Федерації Миколи Патрушева ми знаємо, що російська влада розглядає цю війну як війну між Росією і Сполученими Штатами. Патрушев позначив також дві загрози, два види зброї, які Росія збирається використовувати: створення штучного голоду, результатом чого стане масова міграція населення Африки в Європу, а також використання ядерної зброї. Більше того, про це говорили багато разів і на багатьох рівнях: від пропагандистів на росТБ, до самого президента країни-агресора Путіна”, – зазначив також Юрій Фельштинський.

Читайте також  Порухали за ногу і пішли: 13-річна дівчинка вдавала із себе мертвy, аби російські солдати її не стратuли

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело