“Що не так із психікою Путіна?”: ЦРУ оприлюднило остаточні висновки щодо президента РФ

“Що не так із психікою Путіна?”: ЦРУ оприлюднило остаточні висновки щодо президента РФ

Вільям Бернс, директор ЦРУ зробив заяву, в якій змалював оцінки експертів щодо психіки президента РФ, який розпочав воєнну агресію Росії проти України. Американські фахівці вважають що на психіку Путіна сильно вплинула ізоляція.

Як інформує “Obozrevatel”, керівник головного розвідувального управління США повідомив, що за останні роки погляди Путіна стали жорсткішими.

Щодо ситуації в Україні Бернс зазначив, що в плани Путіна нібито не входило окупувати всю територію української держави. Водночас єдність громадян країни, їхній героїчний опір та небажання підкорятися окупантам кинули Путіну виклик та вибили президента-агресора з колії.

Крім того, в управлінні вважають, що глава РФ збентежений низькою боєздатністю власної армії, а росіяни ще не повною мірою усвідомлюють це через заборону незалежних ЗМІ та цензури.

“Його турбує реакція Заходу і рішучість союзників, особливо деякі рішення, ухвалені урядом Німеччини. Я думаю, що він був збентежений діями своїх власних збройних сил”, – сказав Бернс.

Читайте також  Перeлoм чepeпа та пошкодження мoзку – мати позбулася півмісячної дитини під Житомиром

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело