Це станеться таємно: Жданов розповів, як Україна може хитро добити Путіна

Це станеться таємно: Жданов розповів, як Україна може хитро добити Путіна

Військовий експерт Олег Жданов відповів на запитання українців на військову тематику, розвіявши багато сумнівів. Одна з актуальних тим періоду бойових дій в Україні – поставки зброї.

Відомий військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов вважає цілком можливим, що українська влада може не обмежуватися проханнями про надання нам важкого озброєння і звернутися за допомогою до приватних військових компаній (ПВК) з Польщі, Британії, США, Ізраїлю та інших країн.

Бійці таких формувань найчастіше діють в конфліктних регіонах і без регулюючого їх діяльність законодавства. За певну плату вони готові виконувати завдання, які офіційні збройні сили тієї чи іншої країни не здатні виконати, в тому числі через заборони міжнародного права.

Про це він заявив в інтерв’ю засновнику видання «Гордон» Дмитру Гордону.

Бійці таких компаній добре володіють західною військовою технікою, а також потребують удосконалення своїх навичок у бойових умовах, що зробить таке припущення привабливим для обох сторін.

“Це цілком можливо”, – сказав Олег Жданов у відповідь на питання, чи можуть в нашу країну запросити ПВК з інших держав.

При цьому пересічний громадянин, на думку експерта, навряд чи дізнається про подібне «запрошення», адже такі факти не афішуватимуть.

“Цілком ймовірно, що на етапі контрнаступної операції можливе застосування ПВК. Але знову ж таки, під грифом “таємно”, і ніхто не буде про це поширюватися”, — зазначив полковник запасу.

Читайте також  "Чекаємо 12 квітня": відомий астролог розповіла, коли переможе Україна.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело