Путін в агонії: почав сміятися і порівняв себе з Петром I, заявивши про захоплення всього світу

Російський бункерний президент, який довів Росію до всесвітньої ізоляції, почав порівнювати себе з історичними особистостями, погрожуючи захопленням нових територій

Путін, якому вже майже 70 років, почав марити захопленням нових територій після вторгнення в Україну. Більш того, він порівняв себе з Петром I і розповів, що Росії “випала честь повертати землі”. Сподіваємося, що він говорить про повернення Криму і Донбасу.

Як повідомляє ВВС, чергову дику заяву Путін зробив у четвер на ВДНГ, де оглянув експозицію, приурочену до 350-річчя від дня народження Петра I.

“Те, що нам доводиться як би захищати себе, боротися за це, то це очевидна річ. Ось зараз ми були на виставці, присвяченій 350-річчю Петра I. майже нічого не змінилося. Дивно! Якось приходиш до цього розуміння. Петро I Північну війну 21 рік вів. Здавалося б там, воював зі Швецією, щось відторгав… Нічого не відторгав! Він повертав! Так, так і є!

Там, де Петербург заснований – він коли заклав нову столицю, жодна з країн Європи не визнавала цю територію за Росією, всі визнавали її за Швецією. А там споконвіку поряд з фінно-угорськими народами жили слов’яни, причому територія перебувала під контролем Російської держави. Те ж саме і в західному напрямку. Це стосується Нарви – його перших походів. Чого він поліз туди? Повертати. І зміцнював. Ось чого робив.

Путін також зазначив, що Росії випала честь “повертати і зміцнювати”.

“Ну, судячи з усього, на нашу долю теж, значить, випало повертати і зміцнювати”, – підсумував Путін, якось дуже дивно посміхаючись і корча гримаси.

Читайте також  "Раніше 2024 року": Подоляк дав оптимістичний прогноз щодо завершення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело