“Війна в Україні закінчиться за Зеленського, а Путіна – не буде” – Подоляк

Ситуація в росії показує, що вся тамтешня політична еліта перебуває в трохи неадекватному пропагандистському стані, і немає різниці, хто з них буде наступником.

Про це заявив глава Офісу президента Михайло Подоляк, в інтерв’ю ВВС.

Зокрема, він відповів на запитання, якщо в якийсь момент постане вибір між збереженням української державності і збереженням українського народу, президент Зеленський зможе взяти на себе відповідальність, підписавши акт про закінчення війни не на умовах України? Чи, як зараз говорять росіяни, “воевать до последнего украинца”?

“Я думаю, воювати ми будемо до останнього росіянина на території України – це перше. Друге – такого вибору точно не буде, повірте. І третє – президент Зеленський – абсолютно відповідальна особа, яка буде до кінця ефективно керувати системою оборони України і пробувати мінімізувати будь-які втрати живої сили з нашого боку за рахунок ефективної роботи з нашими партнерами для того, щоб механізувати війну. Тобто щоб було більше зброї і менше людських втрат”, – сказав Подоляк.

На думку Михайла Подоляка, війна закінчиться за часів Зеленського, а от Путіна на той момент уже не буде.

“Нам неважливо, хто буде з того боку. У них вся політична еліта перебуває в трохи неадекватному пропагандистському стані, і немає різниці, хто з них буде наступником. Але я думаю, щойно Росія отримає низку суттєвих тактичних поразок на полі бою, у них почнуться певні конфліктні внутрішньоелітні процеси, які зможуть призвести до іншої конфігурації влади як такої з іншими лідерами – швидше за все, тимчасовими – на чолі Російської Федерації”, – сказав радник Офісу президента.

Читайте також  Пік наступу РФ буде після 20 лютого: Путін кидає до кордону ще 100 тис. військових – експерт...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело