“Путін, забери нас звідси”: бойовики просять, щоб Кремль вивів їх з України

Прихильники “русского мира” вже отримали не тільки по зубах. Вони зрозуміли, як ЗСУ вміють відстоювати свої території і просять бункерного Путіна про допомогу та евакуацію

Фанати Путіна і бойовики, що знаходяться на Донбасі, відмовляються брати участь у бойових діях і просять російську владу про евакуацію.

Українські захисники пішли в контрнаступ в Херсонській області, знищуючи окупантів і їх техніку. Російським військам їх військове керівництво постійно вселяло, що такого не станеться. Як бачимо, все виявилося з точністю навпаки.

За словами депутата Херсонської облради, радника голови обласної Військової адміністрації Сергія Хланя, окупанти, які приїхали в область з так званої “ДНР” благають, щоб росіяни їх терміново забирали.

“Російські немічні воїни з “ДНР” звернулися до Путіна, щоб той забрав їх з Херсонщини. Вони згадали, що у них цирози, психічні захворювання і туберкульоз. А коли грабували людей, туберкульоз не заважав?”- йдеться в повідомленні Херсонського депутата, яке цитує ТСН.

Він нагадав розповіді цивільних, які виїжджали з області на підконтрольну Україні територію, про те, що на блокпостах російських військових особливо жадібними були саме бойовики “ДНР”. Вони забирали у людей все, що могли.

“Як тільки наші ЗСУ пішли в атаку – проявилися хвороби і вже хочеться додому? А те, що ці бійці “ДНР”, як вони кажуть, голодні, холодні і мобілізовані навіть без медогляду – це обличчя справжнього ставлення Росії до Донбасу”, – написав Хлань.

Читайте також  Зеленський не встане на коліна перед Путіним, – штаб

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело