Порухали за ногу і пішли: 13-річна дівчинка вдавала із себе мертвy, аби російські солдати її не стратuли

13-річна Дарина із Київщини відчула всі жахіття російської агресії.

28 лютого, коли вона із рідними поверталась машиною до себе в село Катюжанка на Київщині, їх по-звірячому обстріляли окупанти. Вижила лише дитина.

“Дідусь, батько, мачуха та дівчинака їхали на автомобілі “Хюндай Соната”. В Катюжанці з однієї вулиці повернули на іншу та раптом виїхали на колону російської техніки. Окупанти почали стріляти по їхньому авто”, – розповідає Андрій Нєбитов керівник поліції Київщини.

В результаті обстрілу, батько дівчинки помер в машині, його дружина та дідусь теж. Автівка загорілися. Дівчинці дивом вдалось вибратись із неї. Дитина спочатку заховалась за вантажівкою, що була припаркована поруч, але російські нелюди почали і в неї стріляли.

“Мені вдалось перебігти дорогу. Я заховалася за дошками. Але обстріл не припинявся. В мене влучили. Я відчула це, але болю не було, я вся затерпла”, – розповідає Дарина.

Російські окупанти підійшли до дівчинки, щоб перевірити що з нею. 13-річна дитина вдала із себе мертву, щоб окупанти її не стратили.

“Вони пошарпали мене за ногу. Я прикинулась мертвою і вони пішли. Було багато крові. В мене попало дві кулі, одна в руку, друга в бедро, – веде далі. – Коли вони відійшли, я зрозуміла, що якщо сама собі не допоможу, цього ніхто не зробить. На руках пролізла під парканом, а потім дальше”.

Дівчинка дивом вибралась з ворожого оточення. Вийшла до безпечного місця. Дальше її забрали до лікарні.

З часом вдалось похоронити загиблих рідних.

Зараз дитина живе з матір’ю. В неї є маленька сестричка. У Даші все добре. Дівчинка по-дорослому розповідає про все жахіття, яке пережила і про яке ніколи не зможе забути.

Читайте також  Астрологи назвали місяць великих змін для України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело