Щоб купити паливо без черги, потрібно заплатити 300 гривень. Нова послуга

Щоб купити паливо без черги, потрібно заплатити 300 гривень. Нова послуга

Заповзятливі українці вирішили заробити на дефіциті палива, пропонуючи нову послугу.

Якщо у вас немає часу або бажання стояти в черзі на автозаправках, за вас це зроблять інші люди.

Для цього потрібно заплатити 300 гривень, а коли підійде ваша черга, вам відразу ж про це повідомлять.

Як передає Ліга, такою інформацією поділився сайт Kabanchik.ua.

“Зважаючи на дефіцит пального, який зараз відбувається в країні, на Kabanchik.ua зростає кількість замовлень не тільки на доставку пального, а й запитів на те, щоб постояти в черзі на АЗС. Загалом, за травень кількість таких замовлень зросла в 12 разів у порівнянні з квітнем”, — йдеться в повідомленні.

Найчастіше просять постояти в черзі саме за бензином, 95-м і 92-м.

Всього за травень на сайті створили завдання із запитом постояти в черзі за пальним на суму близько 8 000 грн. Середня вартість послуги – 294 грн.

Нагадаємо, раніше директор Консалтингової групи “А95” Сергій Куюн заявив, що криза на паливному ринку може тривати до липня нинішнього року.

“Безумовно, основні ресурси ми шукали в сусідніх країнах. Зараз ці напрямки не справляються з попитом, який ми створили. З Румунії, наприклад, отримали сигнал, що влітку вони планують обмежити імпорт для України, щоб забезпечити свої потреби. Молдова, яка виступає транзитною країною, також планує обмежувати поставки. Скоріше за все, нам доведеться везти бензин здалеку. Приблизно до липня триватиме вихід на необхідні обсяги. Але уряд разом з трейдерами вивчає ринок, оскільки восени буде підвищений сезонний попит”, – зазначив Куюн.

Читайте також  Врaжaючa історія нeймoвірнoгo “вocкреcіння” дитини на Закарпатському курорті

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело