У Путіна готові до зустрічі з Зеленським. Сказали, що будуть “фіналізувати”

У Кремлі в черговий раз видали новий маразм по зустрічі українського президента Зеленського з російським бункерним Путіним

Прес-секретар бункерного президента Путіна Дмитро Пєсков розповів, що його шеф готовий зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським. Правда, є певні нюанси.

Як повідомляє ТСН, цими нюансами Пєсков вирішив поділитися зі ЗМІ.

“Апріорі таку зустріч ніхто не виключає, ніколи не виключав, але вона повинна бути підготовлена. Є сенс зустрічатися Путіну і Зеленському тільки для того, щоб фіналізувати якийсь документ. А робота над документом була зупинена досить давно і з тих пір не відновлювалася”, — заявив Пєсков.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Ердоган у понеділок, 30 травня, провів телефонні переговори спочатку з президентом Росії Путіним, а потім з президентом України Володимиром Зеленським.

Ердоган повідомив, що Туреччина готова організувати в Стамбулі зустріч між Росією, Україною та ООН, а також взяти участь у можливій спостережній місії в Україні, якщо Москва і Київ досягнуть відповідної угоди.

Телефонні переговори з Володимиром Путіним Реджеп Ердоган анонсував напередодні, 29 травня. За словами турецького лідера, в бесіді пропонували взяти участь також президенту України Володимиру Зеленському. Його прес-секретар Сергій Нікіфоров заявив, що українська сторона готова розглянути такий формат переговорів, якщо на нього погодиться Путін. Однак прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков підтвердив лише двосторонні переговори Путіна і Ердогана.

Читайте також  Передумав: Бориспільський чиновник подає до суду на Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело