Путіна може вже не бути, приховувати можуть ще тиждень, – британські ЗМІ

Путіна може вже не бути, приховувати можуть ще тиждень, – британські ЗМІ

Представники британської зовнішньої розвідки МІ – 6 вважають, що Володимир Путін може бути вже мертвий, а замість нього на публіці з’являється двійник російського президента.

На тлі регулярних розмов про серйозну онкологічну хворобу Володимира Путіна пошуки наступника основної гілки влади в Росії всерйоз почастішали. Більше того, представники британської зовнішньої розвідки МІ – 6 припускають, що Путін може бути мертвий, а його місце займає двійник.

29 травня 2022 року, британські газети, такі як The Mirror, The Sun, Daily Star і т.д. повідомили про те, що президент Росії Володимир Путін вже може бути мертвим, а його місце зайняв двійник. Преса при цьому посилається на джерела в розвідці MI-6.
Так, в розвідці вважають, що недавні виступи Путіна, швидше за все, були записані заздалегідь, а на Параді Перемоги в Москві міг з’явитися дублер.
“Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть буде зберігатися в секреті протягом декількох тижнів, якщо не місяців… Є також ймовірність, що він вже мертвий. Це неможливо знати. Вважається, що Путін використовував двійників у минулому, коли йому було погано, і Кремль може робити це зараз”, – передає слова джерела з британської розвідки видання.
Ні для кого не секрет, що Путін очолює невелику групу високопоставлених чиновників, які повністю йому лояльні.

“Справжній страх (його поплічників) полягає в тому, що, як тільки буде оголошено про його смерть, може статися переворот в Кремлі, і російські генерали захочуть піти з України. Смерть Путіна зробить їх безпорадними і вразливими, тому вони кровно зацікавлені в тому, щоб говорити, що Путін живий, хоча насправді все може бути навпаки”.

Читайте також  “Плювок в обличчя українцям”: навколо новорічного концерту на телеканалі “Інтер” розгорівся скандал

Стан здоров’я 69-річного диктатора в останні місяці явно погіршився. Він став менш рухливим, його обличчя опухло, і деякі спостерігачі припускають, що у нього може бути рак крові.

Широко поширена думка, що він приймає стероїди або лікується від раку, через що його обличчя виглядає одутлим.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело