Такого ще не було: Україна потопить весь Чорноморський флот Росії. Ось це починається!

Стало відомо, що Україна отримала достатньо протикорабельних ракет Harpoon, щоб потопити під час оборонних дій всі кораблі Чорноморського флоту Росії.

ЗСУ неодноразово проводили вже кілька успішних морських операцій, знищивши, зокрема, і флагман ЧФ РФ “Москва”, чим завдали величезний удар по репутації ВМФ Росії. Зараз же, завдяки Данії, Великобританії та Нідерландам Росії потрібно побоюватися морських атак ще більше. Так, за даними Міністерства оборони, Україна отримала пускові установки наземного базування і відповідну кількість протикорабельних ракет Harpoon.
Стало відомо, що Україна отримала стільки протикорабельних ракет Harpoon, що тепер може потопити під час оборонних дій всі кораблі ЧФ Росії.
Про це заявив в Телеграмі представник Одеської Військової адміністрації Сергій Братчук.

“Нині нам передано стільки ракет Harpoon, що ми можемо потопити весь ЧФ РФ. А чому б і ні?”,- зазначив Братчук.

Він також оприлюднив відео про використання ракети.

За словами Братчука, ефективність ракети Harpoon була продемонстрована як під час пробних пусків, так і в бойових умовах.

“Після виконання стартової гірки ракета знижується до висоти 15 м над рівнем моря і надалі здійснює маршовий політ. А потім знижується до 2 метрів і вражає ціль”, – уточнив він.

Представник ОВА, посилаючись на оцінку американських фахівців, зазначив, що для виведення з ладу авіаносця в нього повинні потрапити п’ять ракет Harpoon, для знищення крейсера досить чотирьох, а есмінця – двох.

“Одна ракета здатна заподіяти серйозні руйнування при попаданні в невеликий корабель або катер. Наприклад, в Перській затоці ракетами Harpoon були потоплені два іранських кораблі”, – зазначив Братчук.

Читайте також  Астролог назвав місяць, коли України переможе росію

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело