Загроза Третьої світової: у Зеленського зробили важливу заяву

Загроза Третьої світової: у Зеленського зробили важливу заяву

Керівник офісу президента України попередив весь світ про те, що може початися.

За словами глави ОП, на сьогоднішній день існує реальна загроза початку Третьої світової війни. Андрій Ярмак зазначив, що момент ще не упущений і цю загрозу можна запобігти.

“У США триває дискусія щодо MLRS для України. Як пише CNN, союзники можуть передати нам передові ракетні системи, якщо приймуть рішення наступного тижня. Ми регулярно пояснюємо нашим партнерам його терміновість.

Так, ми вдячні за артилерію та іншу допомогу, але зупинити у російськнавалу і отримати відчутну перевагу на фронті нам допоможуть саме сучасні MLRS.

Вони потрібні нам вже на вчора, як і системи ППО, танки та іншу зброю, про яку ми просимо для того, щоб зупинити наступ росіян і звільнити тимчасово окуповані території.

Продовольчу кризу можна вирішити звільненням нашої землі і розблокуванням портів.

Загроза Третьої світової війни існує, але і цьому можна запобігти, якщо перемогти Росію військовим шляхом на нашій території, посиливши тиск на економіку агресора.

Потрібно приймати рішення швидше, не втрачати час, за який Україна розплачується життям людей і зруйнованими містами”, – зазначив Ярмак.

Читайте також  На війну не мобілізують ще й роботу дадуть: Кабмін схвалив особливу бронь – доступна для десятків тисяч

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело