Війна триватиме до зими: дані розвідки свідчать, що росія закріплюється на Херсонщині

Путін не хоче здавати свої позиції та відмовлятися від планів, тому, за прогнозами аналітиків, війна буде довготривалою. Окупанти вже активно закріплюються на Херсонщині. Щоб зайняти оборону і не допустити контрнаступальних дій ЗСУ, вони будують кілька ліній оборони, мінують мости і дороги.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

На цьому етапі завдання армії рф – оточити українських військових на сході України і вийти на кордони Луганської і Донецької областей.

“Путін не відмовляється від своїх планів. Ця війна затягуватиметься. Наскільки буде затягнута активна фаза, це буде вересень місяць чи це буде жовтень чи буде до кінця року. Це залежить від нашого опору, від стану наших сил оборони та від тієї допомоги, яку нам надають.

Зараз наводять багато дат. 11 вересня в росії єдиний день голосування. До цієї дати прив’язують можливість проведення референдуму або інших заходів на окупованих територіях. 7 жовтня день народження путіна, йому 70 років і всі будуть говорити про те, що військові захочуть зробити йому подарунок. Під кінець року, взимку буде холодно, і кажуть, що Україна піде на переговорний процес”, – розповів представник ГУР.

За його словами, різні високопосадовці намагалися переконати путіна не починати війну, але це не вдалося. Він планує керувати росією до кінця своїх днів, від сценарію “наступник” президент рф давно відмовився.

“путін нікому не довіряє, нікого не чує. У нього є свої плани, які стосуються відновлення російської імперії, він це заявив на весь світ”, – пояснив Скібіцький.

Також про те, що росія планує залишитися на півдні України надовго, свідчить те, що вона розгортає потужне угруповання на окупованих територіях. Це сухопутний, повітряний і морський компонент. Окупанти створили і систему логістичного забезпечення, використовують для цього захоплені залізницю, порти і аеродроми.

Читайте також  "Це буде доленосний час": названа дата вирішального і важливого бою в Україні - прогноз...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело