Астролог розкрила небезпечні дати для України: коли “штормитиме”

Нестабільність відчуватиметься до початку червня, прогнозує астроексперт.

Астролог Ольга Медвецька розповіла про небезпечні періоди для України у травні-червні 2022 року. Йдеться про з’єднання Марса з Нептуном, потім – з Юпітером, а також про місячне затемнення.

Небезпечні дати астроексперт розкрила на своїй сторінці в Instagram.

З’єднання Марса з Нептуном 15 – 22 травня 2022 року може принести застосування таємної зброї масового ураження, наприклад, біологічної чи хімічної, каже Медвецька. Також, продовжила вона, у цей період можливі виникнення аварійний ситуацій, пов’язаних з використанням хімії, посилення релігійного екстремізму, поява великої кількості шахраїв.

Крім того, з’єднання Марса з Нептуном несе природні катаклізми, пов’язані з водною стихією, виведення на чисту воду глобальних інтриг та світових змов.

“Про Україну ми можемо говорити, що, найімовірніше, нас стосуватиметься застосування якоїсь таємної зброї”, – каже астролог.

Розповіла астроексперт й про місячне затемнення 16 травня, яке відбудеться у знаку Скорпіона. Це явище підштовхуватиме нас фіксуватися на всьому негативному. Крім того, воно несе кармічні події, тобто життєво важливі, яких не можна уникнути.

З’єднання Марса з Юпітером відчуватиметься після 22 травня і до 6 червня. Воно, за словами Медвецької, нестиме ескалацію, збільшення агресії. Можливе втягнення у війну третіх держав або виникнення нових воєнних конфліктів у світі.

Читайте також  "В Україні готують звільнення від мобілізації для представників цих професій": названо перелік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело