Путіну знайшли заміну: важкохворому диктатору потрібна негайна операція

Путіну знайшли заміну: важкохворому диктатору потрібна негайна операція

З’явилася інформація про те, що путін потребує серйозної операції. Також на поверхню виліз перелік всіх болячок російського диктатора.

Президенту-диктатору владіміру путіну потрібна операція, на цьому наполягають його лікарі. Лідеру країни-агресора приписують онкологічне захворювання, хворобу Паркінсона та шизоафективний розлад.

Про це йдеться у новій статті таблоїда The Sun, з посиланням на джерело в Кремлі.

Зокрема, в опублікованому матеріалі йдеться про те, що владімір путін має онкологічне захворювання, хворобу Паркінсона та шизоафективний розлад. Саме тому його лікарі наполягають на негайному проведенні операції.

Крім того, у статті й передбачають подальшу долю росії і зокрема президентського крісла. Згідно з їхньою інформацією влада на якийсь час перейде до секретаря Радбезу Миколи Патрушева.

Додається, що 70-річний Патрушев вважається “ключовим архітектором військової стратегії по Україні” та людиною, яка переконала владіміра путіна розв’язати цю кровопролитну війну проти українського народу.

Своїм джерелом “The Sun” називає YouTube-канал “Генерал СЗР”. Там на аудіозаписі, чоловік, який представляється “генерал-лейтенантом СЗР Віктором Михайловичем” стверджує, що на путіна чекає операція. Після цього він якийсь час буде недієздатний.

Водночас жодних дат не називається, але таблоїд висловив думку, що це малоймовірно, що станеться до 9 травня, коли росія хоче продемонструвати хоча б якісь проміжні перемоги.

Микола Патрушев, фото: росЗМІ

Читайте також  Пакети, які можна їсти: стартап українців переміг на конкурсі у Данії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело