Путін готує вторгнення в Молдову, плани змінюються. Експерт розповів, чого очікувати

Військовий експерт назвав наступну мету РФ у разі перемоги на Донбасі. Все вказує на те, що мова йде ще про одну європейську країну, яка не є членом Євросоюзу або членом НАТО.

Днями Кремль офіційно підтвердив, що хоче захопити Схід і Південь України, таким чином Москва заявила про план створити сухопутний коридор в Придністров’ї. Військовий експерт Олексій Мельник розповів, що насправді ховається за такою заявою.

Так, співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки, координатор міжнародних проектів Центру Разумкова, військовий експерт Олексій Мельник в ексклюзивному інтерв’ю для Оглядач розповів, що озвучені Росією плани свідчать про те, що Путін не збирається зупинятися на Україні.

При цьому, за словами Мельника, кінцева мета Путіна по відношенню до незалежної України цілком зрозуміла – це знищення України як держави і повне знищення українців як нації.

Що ж стосується глобального плану, то, швидше за все, Путін задумав окупувати Придністров’я, Молдову, а потім зробити сухопутний коридор в Калінінград. Тобто зараз мова йде ще про одну європейську країну, яка не є членом Євросоюзу або членом НАТО. Недарма ж пропаганда ось уже деякий час озвучує, що в Придністров’ї фіксуються “часті факти утисків російськомовного населення”.

Більш того, військовий експерт упевнений, що ні про які мирні угоди з Україною мови бути не може, так як “будь-які переговори з Путіним про досягнення будь-якого компромісу максимально створять умови для накопичення сил і подальшого просування Росії”.

Читайте також  У МЗС України розповіли, як Путін хоче вирішити конфлікт на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело