Удар по Путіну! Вперше за 100 років Туреччина завдала удару по Кремлю. Такого ще не було

До вторгнення російських військ на територію мирної України держава Туреччина ніколи ще не робила таких дій

Світова спільнота до кінця вже усвідомила, що має справу з справжнісіньким психопатом в особі Путіна. Безпека всієї планети Земля тепер залежить від поведінки хворого 70-річного президента, чиї дії стали непередбачуваними.

Туреччина, розуміючи всю небезпеку ситуації, вирішила повністю закрити повітряний простір для військових і цивільних літаків, які збираються слідувати через її територію в Сирію.

Як повідомляє Обозреватель, про це розповів міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в коментарі виданню Daily Sabah.

Зазначається, що офіційна Анкара вже повідомила про своє рішення російській стороні.

Тим часом, як повідомлялося раніше, Туреччина вже створила цілу авіакомпанію, яка буде доставляти росіян на турецькі курорти.

Авіаперевізник буде працювати під назвою Southwind. Очікується, що роботу він почне вже в травні.

Крім того, Туреччині здалося мало обмежитися однією авіакомпанією – в турецькій Антальї створять другу авіакомпанію для доставки російських туристів на середземноморські курорти.

“Авіакомпанія під назвою MGA Aviation вже отримала попередній дозвіл Управління цивільної авіації Туреччини. Для польотів будуть задіяні чотири літаки: два Boeing 737-900 і два Boeing 777”, – пише видання Airporthaber.

Читайте також  Путін запросив Трампа на побачення до Фінляндії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело