Російські окупанти планують масштабні обстріли на Великдень: пишуть на снарядах “Христос воскрес”

Російські окупанти планують масштабні обстріли на Великдень: пишуть на снарядах “Христос воскрес”

Окупанти готуються обстрілбвати українські міста на Великдень.

Російські окупанти на Великдень планують обстріли мирного населення та українських військових. Загарбники вже пишуть “Христос Воскрес!” на снарядах.

Про це стало відомо з телефонної розмови російських окупантів, яку перехопила СБУ.

Так, стало відомо, що у телефонній розмові російський окупант повідомив своїй дружині, що військові рф вже пишуть на снарядах, які готують запускати в Великодню ніч – “Христос воскрес”.

“Наші пацани пасхалки “хохлам” готують. Танкісти на снарядах пишуть “Христос воскрес!”. Розважаємося як можемо”, – розповідає окупант своїй дружині.

Однак, коли зайшла розмова про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника стає іншим, адже з 19 людей у його взводі залишилося лише 7.

“Тут нікого не добавляють. Навпаки – всі їдуть! Кого нам добавлять? Тут всі біжать! У нас з бригади звільнилося вже 600 людей… Тут залишилися тільки найстійкіші та алкаші”, – резюмує окупант.
Варто нагадати, що напередодні у СБУ закликали українців бути вкрай обачними під час Великодня, адже російські окупанти готують провокації та обстріли під час світлого свята.

 

Читайте також  Банки закриються! Екстрене звернення до українців.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело