У Повітряних силах попередили: 23-24 лютого Путін битиме Україною з усього, що є

У Повітряних силах попередили: 23-24 лютого Путін битиме Україною з усього, що є

Російські окупанти можуть готувати провокації та серйозні ракетні обстріли на 23-24 лютого. Захисники України готуються до цього.

Спікер Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі радіо ” Донбас.Реалії ” заявив, що вже через тиждень окупанти будуть бомбити Україну всіма типами озброєння, адже 23 лютого в РФ день захисника вітчизни, а 24 лютого – річниця вторгнення.

Він зазначає, що загарбники продовжують прив’язуватися до “сакральних дат” і намагаються щосили догодити російському диктатору Володимиру Путіну.

“Вони постійно поспішають щось довести своєму фюреру (Путіну – ред.), або він сам хоче довести щось своєму народу. До певних дат ми вже звикли, що йде це (обстріли – ред.)… Тут уже бачите – терміни починають тиснути, вони хочуть десь до 23 лютого – це у них день захисника вітчизни, а наступний день – це річниця вторгнення в Україну, яку вони хочуть захопити, ось, можливо, і скорочують терміни обстрілів, щоб найбільше досадити Україні всіма типами озброєння…”, – зазначає Ігнат.

Окупанти можуть вести вогонь із різних типів озброєння, щоб спробувати максимально залякати Україну, вважають у повітряних силах.

“Все, що буде під рукою у ворога, буде застосовано, тому що вже все перепробував. У нього лише один аргумент – залякувати Україну та світ якоюсь “зброєю апокаліпсису”, – каже представник Повітряних сил.

На запитання, коли можуть статися такі масові обстріли, Гнат відповів, що можна прогнозувати їх на 23-24 лютого.

Читайте також  Путін не витримав: уже просить зняти санкції. Готовий піти на поступки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело